Kiekkokulinarismia

Harrastejääkiekkoa, jääkiekkofanitusta, ruoka- ja juomakulttuuria ja kaikkea muuta....

torstaina, helmikuuta 02, 2006

Analyysiä....

Jotain koetan naputella illan pelistä.

Jirille iso kiitos matsista ja etenkin hyvästä seurasta :)

HIFKillä tökki maalinteko ja pahasti.

Paikkoja olisi ollut, mutta Blues vei pelin nimiinsä 1-3. Etenkin toisessa erässä HIFK vei laukaukset 23-6, Lundellilla oli todennäköisesti KYLMÄ!

Parsons ei oikein erottunut, liekö syynä se, ettei ole vielä päässyt joukkueen pelityyliin sisään, vai mikä. Sitävastoin Blegin uusi itävaltalaisveska oli oikeastaan LOISTAVA! Samat fiilikset mulle tuli viime syksyn harkkapeleissä Blegin edellisestä ulkomaalaisvahvistusveskasta, eli Neil Littlestä, joka sitten alkoi hasardoimaan kauden edetessä. Aika näyttää käykö Brücklerille samoin, vai pystyykö mies pitämään tasonsa.

Hirso vetäisi matsin avausmaalin komealla jäännuoliaislämärillä siniviivalta, kun ylivoimalla pelasi pakkina, hyvin se senkin tontin hoitaa.
Kariya toinen maali oli erittäin nätti, Lundell oli aika pahasti tilanteessa myöhässä, mutta ylivoimalla onkin juuri noita paikkoja luotava, missä IFK ei oikein onnistunut ottelun alkua lukuunottamatta.

Kärpät sitten meni häviämään Pelikaaneille, liekö Aravirta tehnyt kaikki maalit, vai mitä? Vai oisko ehkä Nurmisen Pasi tehnyt osan? ;)

Noniin, tässäpä kai kaikki olennainen.