Kiekkokulinarismia

Harrastejääkiekkoa, jääkiekkofanitusta, ruoka- ja juomakulttuuria ja kaikkea muuta....

maanantaina, helmikuuta 06, 2006

Heron jäät

Noniin. Kamat on laitettu kuivumaan, venyttelyt on suoritettu ja sitten voisi vähän analysoida päivän jäitä.

Porukkaa oli vähän turhan vähän (4 vs 5) eikä veskojakaan ollut, joten ne kumimaalivahdit ja kartiotötteröt, joten vähän muokattiin sitten sääntöjä. Maalit piti tehdä suoraan syötöstä tai vetää kumilevyn keskireijästä, tai tolpan tai yläriman kautta sisään, jotta hyväksyttiin. Suhteellisen tasaväkistä vääntöä, hävittiin 10-8, itse tein 4 tai 5 maalia, joista kaksi hyväksyttiin, edellämainittujen sääntöjen perusteella, molemmat suoraan syötöstä ja toinen vielä tolpan kautta pömppeliin.

Hieman alkaa jo olemaan Grafit teroituksen tarpeessa. No, katsotaan milloin Sakke sattuisi olemaan hallilla, niin voisi ajaa tuonne laaksolahteen, luottoterottajani kun sattuu olemaan :)

Olo on aika naatti, tunti putkeen jäällä paria pientä juomataukoa lukuunottamatta imee mehut tällaisesta rapakuntoisesta wannabejääkiekkoilijasta :)

Nyberg lupaili katsella jos löytäisi mulle isommat housut jostain, noi Jofan 7500 S-kokoiset on tosiaan liian pienet, jättää vähän aukkoja suojauksen suhteen, eli hakusessa olisi käytetyt vastaavat, tai paremmat Jofat M-kokoisena, tai sitten CCM:n M-kokoiset 600 sarjan housut, tai paremmat. En nyt viitsi huonompiinkaan vaihtaa :)

Nyt alkaa Hornetit olemaan valmiina, eli pientä iltapalaa ja sitten nukkumaan :)