Kiekkokulinarismia

Harrastejääkiekkoa, jääkiekkofanitusta, ruoka- ja juomakulttuuria ja kaikkea muuta....

perjantaina, syyskuuta 08, 2006

Pitkästä aikaa jäällä

Muuton takia jäänyt reilut 2,5 viikkoa treenit väliin. Viime perjantaina yritin kyllä mennä, mutta KKK:n jäät oli peruttu jonkin salibandyjutun takia. Maanantain HEROn jäät sitten jätin väliin kun flunssaa tuntui pukkaavan, tai itseasiassa tukkoinen olo ollut jo viimeiset pari-3 viikkoa, johtunee osittain tuosta muuton aiheuttamasta stressistä ja pitkistä päivistä.

Kuntopuoli on mennyt takapakkia, tuntuu taas kuin olisi ollut kauden ekat jäät, mut kaipa se tästä taas lähtee pikkuhiljaa sujumaan, vähän pakkokin.

Kauden eka maali, joka oli kyl aika naurettava, ei siitä sen enempää, ja ehkä koko harrastekiekkourani komein syöttö tuli saalistettua tänään huonosta kunnosta huolimatta. Pelasin tossa vaihdossa keskushyökkääjänä, aloitus vasemmanpuoleisessa B-pisteessä, voitin aloituksen ja suoraan oikean laitahyökkääjän lapaan ja siitä sitten taisi vetää suoraan syötöstä ylämummoon. Pikkuisen hymyilytti, aloittaminen ei ole koskaan ollut mun vahvimpia osa-alueita :D

Toinen maalikin oli perkeleen lähellä, pelasin pakkina ja nousin suht rohkeasti kohti B-pisteiden väliä, pääsin vetämään vähän ennen niitä suht tarkasti lähti ranneveto oikeaa yläkulmaa kohti, mut meidän hyökkääjä sitten yritti ohjata sitä mailalla ja ohjasi kiekon ohi maalin :D no, näitä sattuu :)

Tuli pelattua ihmeen verenmaku suussa, on hampaasta paikka lohkeamassa ja jotenkin ikenistä vuotaa verta hiukan, kun puree legosuojia, no, ei se menoa pahemmin silti haitannut.

Eilen Jiri vinkkasi että meidän blogit on linkitetty Riparit-sivustolle
, mikä on kiva yllätys, toivonmukaan täällä joku edes käy Jirin ja parin muutaman frendin lisäksi. En tosiaan kovin aktiivinen, enkä lahjakas ole kirjoittamaan, mutta koetetaan nyt tällä kaudella hieman ryhdistäytyä sekä pelaamisen, että bloggaamisen suhteen :)

Jirin kanssa ollut myös juttua että blogit siirrettäisiin ihan omalla palvelimelle, saa nyt nähdä, olisihan se helpompi jos Jiri the mestarikoodari säätäisi hieman paremmin toimivan blogisoftan :)

Huomenna olisi Stadi HC:n lepakkovuoro, pitää nyt katsoa, riippuu ihan miten huomisen päivän ohjelma perheen kanssa järjestetään, on ollut hieman ton muuton takia hermot kireellä sekä itselläni, että paremmalla puoliskollani, joten voisi olla ihan hyvä jos tänään saataisiin uuden kämpän olkkari valmiiksi niin huomenna vois vaan löhötä sohvalla ja kattoo jonkun leffan tms...

Tässäpä sitten kaikki tälläerää. Lisää tekstiä luvassa toivonmukaan viimeistään maanantai iltana tai tiistaina HEROn jäiden analysoinnin merkeissä, jos huomenna jää nuo SHC:n jäät väliin.