Kiekkokulinarismia

Harrastejääkiekkoa, jääkiekkofanitusta, ruoka- ja juomakulttuuria ja kaikkea muuta....

torstaina, helmikuuta 23, 2006

Ostoksilla....

Käytiin tänään sitten Milan kanssa ostoksilla.

Mukaan tarttui Hockey Cornerista seuraavannäköiset housut.

Noi oli onneksi mutsin ja faijan 30-vuotis synttärilahja mulle hieman etukäteen, eli ei omasta kukkarosta mennyt rahat.
Kyseiset byysät siis on CCM Pro Tacksit, hain alunperin hieman edullisempia, mutta nuo sattuivat olemaan tarjouksessa ja suurinpiirtein sen hintaiset, mitä äiti ja isä lupasi antaa sponssia, niin mikä ettei, eipä tarvitse vähään aikaan housuista kantaa huolta.

Nuo olivat tarjouksessa 125e, vein vanhat Jofan 7500:set vaihdossa ja otin vielä uuden Pallaksen varustekassin (29e, jonka sain 20e hintaan) niin loppujen lopuksi hintaa tuli koko paketille vain 115e. Kaupanpäälle sitten Grafit vielä teräväksi, kuin partaveitsi.

Katselin ensin CCM 892 housuja, InterSportissa olisi ne maksanut muistaakseni jotain 118e luokkaa, joten paremmat sain halvemmalla, kun ei noi massaliikkeet oikeen ota käytettyjä vaihdossa ja sitten joutuisi säilyttelemään nurkissa niitä, kunnes löytäisi uuden omistajan. Eli kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Pallaksen kassin ostin ihan avovaimon mieliksi, kun ei oikeen tykännyt tuosta pyöräkassista, kun sen mukana tulee vähän turhaan kuraa ja muuta paskaa kämppään, eli kaikki ovat tyytyväisiä, on toi hieman isompikin, eli ei tartte ihan niin naama punasena tunkea kamoja kassiin. Tosin no CCM:n housut on huomattavasti isommat, kuin ne Jofan gridlet, mutta suojaavatkin tietenkin paremmin. Saas nähdä miltä noi tuntuu, kun pääsee jäälle, lauantain Stadi HC treenit jää nyt väliin, koska lähdetään huomenna Saloon viemään lapset ilahtuttamaan mummia ja pappaa, sekä itsekin pääsee saunomaan ja rentoutumaan siinä sivussa :)

Uutuudenjäykiltä tuntuvat, voin vannoa, mutta kunhan noita jonkunaikaa ensin käyttää, niin kyllä ne pehmenee siitä :)