Kiekkokulinarismia

Harrastejääkiekkoa, jääkiekkofanitusta, ruoka- ja juomakulttuuria ja kaikkea muuta....

perjantaina, tammikuuta 19, 2007

Muutoksia....

Paljon on tapahtunut viime postauksen jälkeen....

Avovaimon kanssa päätettiin sitten erota tuossa joulun jälkeen, tässä parinviikon päästä pääsen muuttamaan omaan kämppään tuohon espoonlahteen, tänään pitäisi klo 12 käydä katsomassa sitä.
Sääli lasten vuoksi, mutta kun juttu ei toimi, niin minkäs teet.

Joulukuun olin melkein kokonaan Salossa porukoiden luona, tuli treenattua Salo HT:n Senatorsien kanssa parit jäät ennen joulua
ja porukka oli suht kovatasoinen, entisiä kakkosdivarijyriä, ja jäähdyttelijöitä. Pääkaupunkiseudun vierasjäämaksuihin verrattuna miellyttävä 4e per käyntikerta, ei valittamista.

Tänään sitten vihdoin sain kiskottua itseni aamulla ylös ja mentyä aamujäille, yllättävän hyvin kunto tuntui kestävän, ottaen huomioon ettei joulun jälkeen ole tullut paljon muuta tehtyä kuin poljettua kuntopyörää pariin otteeseen ja viimeviikon aamujäät jouduin jättään flunssan takia väliin.
Heräsin jopa puolituntia ennen kellon sontia, keitin kahvit ja söin yhden voileivän, harvinaista mulle :)

Tuli sitten tehtyy yks maali ja missattua noin 4 unelmapaikkaa, mut Norrennan Fredrikki, also known as Bäckströmmin Niklas ja mitäs muitakaan allekirjoituksia se Marko käyttääkään taas onnistui tekemään mun aikeet tyhjiksi. Ihan viimesekunneilla mul oli hyvä vetopaikka, tähtäsin ihan maalinedustalta yläkulmaan, mut just ja just se onnistu sen peittään, sit yks pesäpallomaali oli lähellä, mut meni ohi ja Manner syötti suoraan mun lapaan maalinedustalle, en nähnyt koko kiekkoa, mut ohjasin sen tietystikin ohi maalin.

Tässäpä kaikki tältäkerralta.